Изчерпан

Сортер „Автобусче“

Сортер

23.90 лв.

Изчерпан

Код: К229944TEA

Бебешки Сортер „Автобусче“.
Размер на опаковката – 25 см. х 15 см. х 14 см.
За деца над 12+ месеца.

– Mecho.bg